Известие

Collapse
No announcement yet.

Откачено кабелче

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Откачено кабелче

Здравейте,
    имам нужда от помощ.Може ли някой да ми направи снимка на стартера на 166 136коня както е закачен.Имам едно откачено кабелче на моята кола и не го знам от къде.Стартера спря да върти.Може да има връзка.Кабелчето върви във една гофра със дебелия кабел който отива на стартера а другият му край е горе в дясно на купето хванат в една кутийка.Та това тънкото кабелче е червено на цвят и накрая е с хълка около която има гумен предпазител наподобяващ тези като на свещите на моторите една такава гумичка като лула.
    Благодаря!!!
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.

Първоначално публикувано от teodor80 Покажи съобщение
    Здравейте,
    имам нужда от помощ.Може ли някой да ми направи снимка на стартера на 166 136коня както е закачен.Имам едно откачено кабелче на моята кола и не го знам от къде.Стартера спря да върти.Може да има връзка.Кабелчето върви във една гофра със дебелия кабел който отива на стартера а другият му край е горе в дясно на купето хванат в една кутийка.Та това тънкото кабелче е червено на цвят и накрая е с хълка около която има гумен предпазител наподобяващ тези като на свещите на моторите една такава гумичка като лула.
    Благодаря!!!
    1 - Откачи минусовата клема на акумулатора преди да пипаш по стартера.

2 - Свържи откаченото кабелче към клемата, посочена на снимката:

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Там има закачено едно кафяво кабелче.Но освен да трябва да са два.Ок.Отивам да закача и другото.Даже ще кача и снимка.

Comment

Цветът на кабелчето би трябвало да е основен червен с черна ивица.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Червеното с черния накрайник
          Attached Files

Comment

Този кафевия кабел ми изглежда, като да е слаган допълнително.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Няма ли някой с такава алфа и да каже от къде е този червения кабел?

Comment

Като поставиш ключа в положение стартер, чуваш ли да цъка релето за стартера? То се намира под пластмасовия капак между чистачките. Ако цъка пък стартерът не върти, провери предпазителя (30 - амперов) до релето. Провери изобщо там за окислени връзки. Проблемът може да не е в разкачен кабел.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Като поставиш ключа в положение стартер, чуваш ли да цъка релето за стартера? То се намира под пластмасовия капак между чистачките. Ако цъка пък стартерът не върти, провери предпазителя (30 - амперов) до релето. Провери изобщо там за окислени връзки. Проблемът може да не е в разкачен кабел.
                  Ok утре ще проверя,но все пак ще е добре да го закача.

Comment

Working...
                  X